Mediatheek

Auraonlinemc

De mediatheek maakt gebruik van Aura Online. Via Aura Online kun je vanaf huis  of via de Aura Library App de catalogus van de Montfortbieb raadplegen. Zoeken naar titels, reserveren,  verlengen en een berichtje krijgen als je reservering binnen is of als je je boek moet inleveren. Dit kan allemaal met Aura Online. Je hoeft alleen een account aan te maken en het is geregeld! Om direct naar Aura-online te gaan kan je klikken op het logo hiernaast.

De mediatheek bestaat uit een goed uitgeruste bibliotheek en een pc-ruimte  met 30 computers. Leerlingen ontvangen aan het begin van het schooljaar een pasje, dit pasje hebben zij nodig om boeken te kunnen lenen en om gebruik te kunnen maken van een computer. De mediatheek is een geschikte plek voor de leerlingen om te studeren of hun huiswerk  te maken. Er is altijd iemand aanwezig in de mediatheek om eventuele vragen te beantwoorden.

Wat heeft de bibliotheek te bieden? 

In de mediatheek staan een zwartprinter en een kleurenprinter ter beschikking van de leerling. Ook kunnen de leerlingen hier kopiëren, tegen een geringe vergoeding.Koptelefoons, schaar en lijm zijn te lenen aan de balie.

Openingstijden mediatheek

Maandag t/m donderdag:       9.00 – 15.30 uur (ook in de pauzes)
Vrijdag  (oneven weken):       9.00 – 13.00 uur (ook in de ochtendpauze)

 De huisregels van de mediatheek