Contact

Montfort College

Montessoriweg 14
3083 AN Rotterdam

Telefoon :010 - 485 52 77
Email: info.mf@lmc-vo.nl

Postbus 54560
3008 KB Rotterdam

De school is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 16:00 uur

Stagelopen op Montfort

Het Montfort College verzorgt jaarlijks stageplekken voor de lerarenopleidingen van Hogeschool Rotterdam (met name Oids), Universiteit Leiden (ICLON) en TU Delft (Science Education Track).

Procedure:

  1. De student dient een voorkeur op te geven bij de stagecoördinator van het opleidingsinstituut (op de Hogeschool via het stagebureau).
  2. De opleidingsinstituten voeren overleg over de beschikbare plaatsen binnen het samenwerkingsverband OSR (Opleidingsschool Rotterdam).
  3. De schoolopleider (voorheen ‘BOS’) kijkt op de locatie naar een mogelijke match, nadat hiervoor de opdracht ontvangen is van de bovenschoolse stagecoördinator van SARO Scholengroep: Wendy de Goede (wdegoede@lmc-vo.nl). 
  4. Bij een mogelijke stageplek zal de schoolopleider (montfortschoolopleider@lmc-vo.nl) contact opnemen met de student in kwestie en een kennismakingsgesprek plannen.

Docenten en de schoolopleiders mogen niet op eigen initiatief een stageplek creëren. Advies aan geïnteresseerde studenten is dan ook om eerst de aanmelding bij de eigen stagecoördinator/het stagebureau te regelen. Je mag natuurlijk wel meer informatie over de school en het type onderwijs opvragen. Mail of bel gerust met de schoolopleider (gegevens hieronder).

Voor sommige vakken geldt een andere regeling. Denk aan lichamelijke opvoeding, drama, beeldende vorming en studenten Spaans van Hogeschool Utrecht. De categorie studenten vanuit deze vakgebieden mag direct contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Gail Olf-Slooff – schoolopleider (o.a. stagecoördinator/bos) montfortschoolopleider@lmc-vo.nl telefoon: 010 - 485 52 77

Heb je een vraag?

Vul je gegevens in en stel je vraag in onderstaand formulier. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


Velden met een * zijn verplicht