Stage lopen op Montfort

Montfort College, een school waar leren niet alleen leuk is voor de leerlingen, maar ook voor de medewerkers. Daarom vinden wij het belangrijk om jongeren te stimuleren een baan binnen het onderwijs te kiezen en hen daarbij te helpen in de begeleiding.


Wij bieden goed en aantrekkelijk onderwijs in Rotterdam-Zuid waar de leerlingen hun eigen keuzes kunnen maken en kunnen groeien tot zelfstandige volwassenen en een bijdrage kunnen leveren aan de samenleving.
Wil jij ons meehelpen uitstekend onderwijs aan te bieden en wil jij je net als onze leerlingen ontwikkelen, dan ben je bij ons van harte welkom. Je komt binnen in een gevarieerde werkomgeving waar je - samen met collega’s - het verschil voor onze leerlingen maakt en waar we oog hebben voor jouw ambitie en talenten. Ook jij doet ertoe!


Wij zijn onderdeel van Opleidingsschool Rotterdam (OSR). De OSR is een samenwerkingsverband van drie lerarenopleidingen en negen vo-scholen van drie besturen in de regio Rotterdam. Studenten worden via het OSR-traject door de schoolcoördinator geplaatst op de verschillende scholen. 
Naast de begeleiding van studenten, investeren we ook in onze nieuwe docenten door middel van een driejarig inductieprogramma. Elke docent krijgt zijn eigen coach en neemt deel aan intervisiebijeenkomsten.

Wil je meer informatie over stage lopen op Montfort? Neem dan contact op met de schoolopleider mevrouw G.C. Olf-Slooff via montfortschoolopleider@lmc-vo.nl